tirsdag den 12. marts 2013

Fødselsdagsgave til Monica

Efter Julens hæklede madgaver, var instruktionen klar; kom gerne med flere mad-legetøjs-ting i samme skuffe.
Som beskrevet under messen, har det været et stort ønske at strikke disse pærer, så efter en søgning på strikkeopskrift på pærer, en del timer med seriekiggeri og lidt tid ude foran drejebænken på seminariet, blev det til denne gave. ;)






Olieflasken før den fik malet prop

Og efter en omgang akrylmaling.

Pærerne blev strikket på handskepinde str. 3 og med noget lækkert uldgarn.



Bladet var ikke en del af opskriften. Den sidste tråd bibeholdes og derudaf strikes der rundt med kun 3-4 masker (jeg brugte 3) hvorefter der tages ud til et klassisk blad, dog dobbelt, så bladet ikke ender med at sno sig alt for meget. Til sidst blev fire masker taget ud i toppen og med mørkebrun garn blev der strikket stilk, igen blot rundstrik. I bunden blev der hæklet meget små musetakker for at give indtrykket af blomst.


Det endte ud med at blive til lidt forskellige pærer. Der er leget lidt med opskriften så nogle blev længere end andre, og inden det der er vist her, blev der strikket flere forskellige pærer af forskelligt restegarn. Dette var dog det garn der gav det bedste udtryk. Fyldet er fiberfyld, igen fra en gammel IKEA pude (mon den nogensinde løber tør den pude?)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar